ما تشنه آمدنش نیستیم!

ساخت وبلاگ

یا أَیُّهَا الْعَزیزُ مَسَّنا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنا بِبِضاعَةٍ مُزْجاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْکَیْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَیْنا إِنَّ اللَّهَ یَجْزِی الْمُتَصَدِّقینَ

مشکل این است که ما تشنه نیستیم...مشکل این است که ما تشنه ظهورش نیستیم. و بدون او، هیچ احساس کمبود نمی کنیم! و بدبختی و بی چارگی خودمان را متوجه نیستیم و در جهل مرکب غوطه وریم! خود را بی نیاز از او می بینیم و شب را روز و روز را شب می کنیم.

یاد اصحاب اباعبدالله بخیر! چه اصحابی! حتی حاضر نبودند لحظه ای پس از امام خود و در فراقش، زندگی کنند! آیا ما چنین شده ایم! آیا ما چنین در فراق اماممان سوخته ایم!

اصلا تا به حال فکر کرده ایم که چرا کار به جایی رسید که نعمت امام آشکار از ما گرفته شد و خدا او را در پرده غیبت نهاد! پاسخ واضح است؛ شیعیان از عصر امام هادی(ع) تحرّک خاصی از خود نشان نمی دهند و به وجود امامشان در زندان رضایت می دهند و تا جایی که پسرش، یعنی امام حسن عسکری(ع)، اکثر عمر 28 ساله خود را در پادگان نظامی و زندان گذراندند، بدون اینکه کوچکترین فریادی از سوی شیعیان بلند شود! آنان به زندانی بودن امام راضی شدن، ما نیز به غیبتش!

داستان عجیبی است داستان یوسف و برادرانش و حضرت یعقوب(ع) در قرآن!

یوسف(ع)، برادران را در شرایط سختی قرار می دهد که از کرده خود پشیمان شوند و اظهار ندامت کنند و به خطاکار بودن خود اعتراف کنند(یوسف/80- یوسف 89-90-91). یعقوب(ع) نیز به برادران امید می دهد که از رحمت خدا نامید نشوند(یوسف/87).

این دو کلید نجات برادران شد؛ اول پشیمانی و ندامت و اظهار خطاکار بودن، دوم نا امید نشدن از رحمت خدا!

اینجاست که حضرتش فرمود: انتظار فرج خود فرج است؛ اینکه امید داشته باشید به آمدنش و تشنه رویتش باشید و پشیمان از اعمال خود!

 

«اى عزیز! ما و اهل ما را ناراحتى و سختی فرا گرفته، و متاع اندکی با خود آورده‏ایم، پیمانه را براى ما کامل کن و بر ما تصدّق و بخشش نما، که خداوند بخشندگان را پاداش مى‏دهد!»

سوره یوسف آیه 88


فلسفه گریه بر سیدالشهداء (علیه السلام)...
ما را در سایت فلسفه گریه بر سیدالشهداء (علیه السلام) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1guilani1 بازدید : 195 تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 ساعت: 5:02